Site audits

Audit opkomst (statistische analyse )
    SEO audit
    Audit Functie
    Technische Audit en toegankelijkheid
    marketing Audit
    Audit opkomst (statistische analyse )
      Wij bieden u informatie die u zal helpen uw website te optimaliseren in verschillende gebieden ( SEO , marketing , site-structuur ... ) rekening houdend met de gewoonten van de gebruikers van uw website.

    SEO audit
      Controleer of uw site is opgenomen in diverse zoekfuncties , als het programmeren van uw pagina's is waarschijnlijk verwijzingen te vergemakkelijken .

Het is raadzaam om te volgen na deze audit SEO audit positionering als om traffic te genereren naar uw website is niet genoeg om te worden verwezen ( geregistreerd ) moet eerst goed worden gepositioneerd .

    Audit Functie
      Controleer regelmatig uw rankings op verschillende zoekfuncties

Zei de positionering van uw website voor 5 trefwoorden ( of zinnen ) op de top 10 zoekfuncties francophones en anglophones top 10 zoekfuncties . Optioneel audit positionering twee concurrenten op dezelfde motor en dezelfde sleutelwoorden .

    Technische audit en toegankelijkheid :
Onze testers studie , onder andere , uw startpagina , navigatie binnen uw site , de inhoud , de compatibiliteit , visuele presentatie , laadtijden , programmeren ...

    Audit Marketing :
We evalueren hoe goed uw website is in overeenstemming met de markt positionering van uw producten en uw diensten . Wij helpen u de regelingen van uw website en web marketing tools op maat van uw markten te bepalen.